Toegevoegd aan winkelmandje

HG FAZANT A LA BRABANCONNE

Borstfilet in wildsaus afgewerkt met witloof.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.


Allergenen:

Lactose
Prijs
€ 15,50 / pp
ENKEL TELEFONISCH TE BESTELLEN

Ontdek meer

HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp

FEEST


HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
WILDROOMSAUS
WILDROOMSAUS
€ 9,50 / l
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
€ 5 / l
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 11 / pp
SHARING VITELLO TONATO
SHARING VITELLO TONATO
€ 27 / st
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 11,90 / pp
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st