Toegevoegd aan winkelmandje

HG FAZANT A LA BRABANCONNE

Borstfilet in wildsaus afgewerkt met witloof.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.


Allergenen:

Lactose
Prijs
€ 15,50 / pp
ENKEL TELEFONISCH TE BESTELLEN

Ontdek meer

HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 11,90 / pp

FEEST


KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp