Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Enkel verkrijgbaar op Kerstavond, af te halen tussen 15u en 16u  (gesloten om 16u!)

KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD

Een rijk gevulde kalkoen van ongeveer 3.5kg à 4kg, goed voor 10 à 12 personen.
Om het je nog gemakkelijker te maken hebben we de kalkoen vanbinnen volledig ontbeend. De vulling bestaat uit verfijnd gehakt met pistachenoten, truffel, cranberries en cognac.

 

ENKEL TE BESTELLEN VOOR WOE 24 DEC

 


Bereidingswijze:

De oven moet voorverwarmd worden op 130 gr. Je haalt de kalkoen uit de folie en zet hem in de oven en laat de kern oplopen tot 60 gr.

Daarna terug in folie wikkelen en terug de kerntemperatuur laten oplopen tot 63-65 gr. Dit duurt ongeveer 20 min.
Dit hele proces duurt ongeveer 30-45 min, maar hangt af van de omstandigheden.
Stem de tijd dus even goed af op de andere gerechten. In ieder geval is hij dan perfect om opgediend te worden!


Allergenen:

Lactose
Gluten
Noten
Prijs
€ 85 / st

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp

FEEST


KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
€ 15,90 / pp
BUTTERNUT SOEP
BUTTERNUT SOEP
€ 4 / l
SHARING VITELLO TONATO
SHARING VITELLO TONATO
€ 27 / st
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
€ 15,90 / pp
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 11 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st