Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

Beschikbaar vanaf 15 nov. 2024 enkel op feestdagen en vrij - zat en zon.

Niet beschikbaar vrij 14 - zat 15 en zon 16 feb.

SUGGESTIEMENU 2

Witloofvelouté


Tongrolfiletjes in kreeftensaus met Zeebrugse garnaaltjes


Kalkoenfiletgebraad met champignonsaus
Warme wintergroentjes
Kroketjes
 

Chocolademousse van het huis

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht: 10 min op 170°C in hete luchthoven

Hoofdgerecht: 20 à 30 min op 180° C in hete luchtoven


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten

Waarborg:

Borg €4 pp

Prijs
€ 33 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp

FEEST


HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 5,90 / st
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
SHARING VITELLO TONATO
SHARING VITELLO TONATO
€ 27 / st
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp