Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

TE BESTELLEN VANAF VRIJ 5 DEC

SUGGESTIEMENU 2

Witloofvelouté


Tongrolfiletjes in kreeftensaus met Zeebrugse garnaaltjes


Kalkoenfiletgebraad met champignonsaus
Warme wintergroentjes
Kroketjes
 

Chocolademousse van het huis

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht: 10 min op 170°C in hete luchthoven

Hoofdgerecht: 20 à 30 min op 180° C in hete luchtoven


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten

Waarborg:

Borg €4 pp

Prijs
€ 33 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp

FEEST


AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 5,90 / st
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
WITLOOFVELOUTE
WITLOOFVELOUTE
€ 5,50 / l
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
WILDROOMSAUS
WILDROOMSAUS
€ 9,50 / l
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp