Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

TE BESTELLEN VANAF VRIJ 5 DEC

SUGGESTIEMENU 1

Asperge-crèmesoep


Kabeljauwhaasje in een blanke botersaus
met polderpuree en Noordzee garnaaltjes


Hertenhaasje met fine champagnesaus


Warme wintergroentjes
Kroketjes


Creatief dessertbord “zoete harmonie”

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht: 10 min op 170°C in hete luchthoven

Hoofdgerecht: 20 à 30 min op 180° C in hete luchtoven


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 48 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp

FEEST


HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
AP GERILDE WITTE PENS
AP GERILDE WITTE PENS
€ 6,90 / st
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
Sluiten