Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

TE BESTELLEN VANAF VRIJ 5 DEC

SUGGESTIEMENU 1

Asperge-crèmesoep


Kabeljauwhaasje in een blanke botersaus
met polderpuree en Noordzee garnaaltjes


Hertenhaasje met fine champagnesaus


Warme wintergroentjes
Kroketjes


Creatief dessertbord “zoete harmonie”

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht: 10 min op 170°C in hete luchthoven

Hoofdgerecht: 20 à 30 min op 180° C in hete luchtoven


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 48 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp

FEEST


TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
€ 5 / l
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
€ 5 / pp
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
€ 15,90 / pp
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp