Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

TE BESTELLEN VANAF VRIJ 5 DEC

SUGGESTIEMENU 1

Asperge-crèmesoep


Kabeljauwhaasje in een blanke botersaus
met polderpuree en Noordzee garnaaltjes


Hertenhaasje met fine champagnesaus


Warme wintergroentjes
Kroketjes


Creatief dessertbord “zoete harmonie”

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht: 10 min op 170°C in hete luchthoven

Hoofdgerecht: 20 à 30 min op 180° C in hete luchtoven


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 48 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp

FEEST


AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
€ 5 / pp
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp