Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Per volwassen persoon rekenen wij zo'n 300gr.

HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS


Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 30 min in de oven op 180°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp

FEEST


HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / pp
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
SHARING VITELLO TONATO
SHARING VITELLO TONATO
€ 27 / st
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
BUTTERNUT SOEP
BUTTERNUT SOEP
€ 4 / l
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st