Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Per volwassen persoon rekenen wij zo'n 300gr.

HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS


Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 30 min in de oven op 180°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp

FEEST


TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
€ 11 / st
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
KERSTKALKOEN GEBAKKEN EN NIET OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN EN NIET OPGEVULD
€ 65 / st
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
WITLOOFVELOUTE
WITLOOFVELOUTE
€ 5,50 / l
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
SHARING NOORD-ATLANTISCHE ZALM DELUXE
SHARING NOORD-ATLANTISCHE ZALM DELUXE
€ 35 / st
TARTAAR
TARTAAR
€ 5,50 / kg
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
€ 4,50 / st