Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 5 / st

Ontdek meer

ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st

FEEST


KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
€ 5,50 / st
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
PARELCOUSCOUS DELUXE
PARELCOUSCOUS DELUXE
€ 35 / st
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
BURRATA SALADE
BURRATA SALADE
€ 24 / st
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
ZOMERZON PASTA MET KIP
ZOMERZON PASTA MET KIP
€ 7,50 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp