Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 5 / st

Ontdek meer

TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st

FEEST


WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
SHARING BURRATA SALADE
SHARING BURRATA SALADE
€ 24 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
BUTTERNUT SOEP
BUTTERNUT SOEP
€ 4 / l
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
€ 4,50 / st