Toegevoegd aan winkelmandje

WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN

Zacht gegaarde kabeljauw met romige botersaus, puree van polderaardappelen en verse garnalen.


Bereidingswijze:

+- 10 min op 170°C in een hete luchtoven.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Prijs
€ 14 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 1 / st

Ontdek meer

KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st

FEEST


GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
WILDROOMSAUS
WILDROOMSAUS
€ 9,50 / l
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
SHARING BURRATA SALADE
SHARING BURRATA SALADE
€ 24 / st
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 11,90 / pp