Toegevoegd aan winkelmandje

WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN

Zacht gegaarde kabeljauw met romige botersaus, puree van polderaardappelen en verse garnalen.


Bereidingswijze:

+- 10 min op 170°C in een hete luchtoven.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Prijs
€ 14 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 1 / st

Ontdek meer

WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st

FEEST


KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
€ 4,50 / st
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
AP / FEESTELIJKE BLADERDEEGHAPJES 15 STKS
€ 12 / st
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
Sluiten