Toegevoegd aan winkelmandje

WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN

Zacht gegaarde kabeljauw met romige botersaus, puree van polderaardappelen en verse garnalen.


Bereidingswijze:

+- 10 min op 170°C in een hete luchtoven.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Prijs
€ 14 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 1 / st

Ontdek meer

WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st

FEEST


WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 11 / pp
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
WITTE WIJNSAUS
WITTE WIJNSAUS
€ 9,50 / l
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
TARTAAR
TARTAAR
€ 5,50 / kg