Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Voeg eventueel nog wat extra truffel/olijfolie toe.

KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK

Belgisch witblauw rund van eigen kweek, parmezaan, rucola, citroensap, truffelolie, fleur de sel en zwarte peper.


Bereidingswijze:

Haal de carpaccio 5 min op voorhand uit de koelkast. 


Allergenen:

Lactose
Noten

Waarborg:

Porseleinen bord €4 / pp

Prijs
€ 13 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 0,80 / st

Ontdek meer

WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp

FEEST


GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
€ 5,50 / st
SHARING BURRATA SALADE
SHARING BURRATA SALADE
€ 24 / st
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM MET APPEL EN AVOCADO
€ 4,50 / st
PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st