Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Enkel op feestdagen en in het weekend te verkrijgen.

BESCHIKBAAR VANAF VRIJ 5 DEC

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

SALONTAFELEN "FEEST"

Soepjes pp
Kreeftensoepje met bladerdeeg
Asperge-crèmesoep met bladerdeeg

 

Voorgerecht pp
Gebakken zalmhaasje met huisbereide kreeftensaus en Noordzee garnalen 
Kabeljauw in blanke botersaus

 

Hoofdgerecht pp
Jachtstoofpotje met shiitake, witloof en worteltjes
Hertenhaasje in wildsaus en zijn garnituur
Gevuld varkenshaasje met Philadelphia en pastrami in fine champagnesaus

 

Aardappelen pp
Gratin torentje
Opgevulde charlotte aardappel met kruidenpuree
Gebakken mini krieltjes

 

Dessert pp
3 minigebakjes, chocolademousse en rood fruit

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Soepjes - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C

Voorgerechtjes - koud serveren 

Voorgerechtjes - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C 

Hoofdgerecht - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C

Aardappelen - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C

Dessert - koud serveren
 


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 44 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp

FEEST


APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
KOUD COMPLEET BBQ incl. bbq patatjes, pastasalade en sausjes
KOUD COMPLEET BBQ incl. bbq patatjes, pastasalade en sausjes
€ 4,50 / pp
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
BURRATA SALADE
BURRATA SALADE
€ 24 / st
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l