Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

U kan 4 à 5 borden vullen met 1L soep.

TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES

Met 1L soep kan u 4 à 5 borden vullen.


Bereidingswijze:

Opwarmen op een licht vuurtje. Regelmatig roeren.


Allergenen:

Gluten
Prijs
€ 5 / l

Ontdek meer

BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
WITLOOFVELOUTE
WITLOOFVELOUTE
€ 5,50 / l
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l

FEEST


SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
€ 15,90 / pp
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 11,90 / pp
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
€ 15,90 / pp
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st