Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Enkel beschikbaar voor Kerst en Nieuw.

WITLOOFVELOUTE

U kan met 1L soep 4 à 5 borden vullen


Bereidingswijze:

Opwarmen op een licht vuurtje. Regelmatig roeren.

Prijs
€ 5,50 / l

Ontdek meer

PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l

FEEST


CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
€ 11 / st
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
€ 13,50 / kg
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 11,90 / pp
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st