Toegevoegd aan winkelmandje

HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Opwarmtips:
1.Oven voorverwarmen op 160°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 160°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp

FEEST


WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
KERSTKALKOEN GEBAKKEN EN NIET OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN EN NIET OPGEVULD
€ 65 / st
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
SHARING PARELCOUSCOUS DELUXE
SHARING PARELCOUSCOUS DELUXE
€ 35 / st
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp