Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Per volwassen persoon ongeveer een 300gr.

HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN

Gebakken zalmhaasje met huisbereide bearnaisesaus en Zeebrugse garnalen.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°C
2. De vis afdekken met aluminiumfolie
3. De vis  +/- 20à30 min in de oven op 180°c


Allergenen:

Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 15,90 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES

Ontdek meer

HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
€ 15,90 / pp
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp

FEEST


TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 5,90 / st
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st
ZOMERZON PASTA MET KIP
ZOMERZON PASTA MET KIP
€ 7,50 / pp
Sluiten