Toegevoegd aan winkelmandje

HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.

Prijs
€ 11 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp

FEEST


KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
AP GERILDE WITTE PENS
AP GERILDE WITTE PENS
€ 6,90 / st
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / pp
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp