Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

 

SALONTAFELEN "HERFST"

Butternutsoepje met geroosterde pompoenpitjes
Kreeftenroomsoep
-
Ambachtelijke witte pens met pittige mosterdtoets
Gebakken St. Jacobsvrucht met risotto en bosschampignons
-
Gelakt buikspek met Teriyaki en spitskool
Varkenshaasje met rode wijnsaus
Kabeljauw met gesmoorde prei en vadouvan

Gratin Dauphinois
Kruidenaardappeltjes uit de oven
Pureetje met kruiden en spinazie

Tarte tatin

aantal dagen vooraf te bestellen 2


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 35 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp

FEEST


KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
€ 5,50 / st
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
€ 5 / pp
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st