Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Ongeveer 300gr per volwassen persoon.

HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS

Varkenswangetjes bereid in een huisbereide saus met trappist.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 180°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 10,90 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp

FEEST


APPELTJES IN VEENBESSEN
APPELTJES IN VEENBESSEN
€ 9,50 / kg
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 5,90 / st
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
€ 13,50 / kg
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
WITTE WIJNSAUS
WITTE WIJNSAUS
€ 9,50 / l
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
€ 5 / l
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
Sluiten