Toegevoegd aan winkelmandje

HG FAZANT A LA BRABANCONNE

Borstfilet in wildsaus afgewerkt met witloof.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.


Allergenen:

Lactose
Prijs
€ 15,50 / pp
ENKEL TELEFONISCH TE BESTELLEN

Ontdek meer

HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp

FEEST


WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
HUISBEREIDE BEARNAISE
HUISBEREIDE BEARNAISE
€ 9,50 / l
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
€ 5 / l
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
Sluiten