Toegevoegd aan winkelmandje

HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Opwarmtips:
1.Oven voorverwarmen op 160°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 160°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
€ 15,90 / pp
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS
€ 18,50 / pp
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp

FEEST


TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 11 / pp
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN NIET GEVULD
€ 13,50 / kg
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 11,90 / pp
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / pp
WITTE WIJNSAUS
WITTE WIJNSAUS
€ 9,50 / l
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
Sluiten