Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Per volwassen persoon rekenen wij zo'n 300gr.

HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS


Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 30 min in de oven op 180°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES
PP GRATIN DAUPHINOIS

Ontdek meer

HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp

FEEST


AP GERILDE WITTE PENS
AP GERILDE WITTE PENS
€ 6,90 / st
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
HG PARELHOENFILET MET ROOMSAUS EN GEKARAMELISEERDE DRUIFJES
€ 15,50 / pp
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
Sluiten