Toegevoegd aan winkelmandje

HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 180°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 11,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / st

Ontdek meer

HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
€ 15,90 / pp
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
€ 15,90 / pp
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp

FEEST


WITLOOFVELOUTE
WITLOOFVELOUTE
€ 5,50 / l
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN/OPGEVULD
KERSTKALKOEN NIET GEBAKKEN/OPGEVULD
€ 25,30 / kg
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
WITTE WIJNSAUS
WITTE WIJNSAUS
€ 9,50 / l
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
HG GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN GARNALEN
€ 15,90 / pp
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
AP GERILDE WITTE PENS
AP GERILDE WITTE PENS
€ 6,90 / st