Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

 

SALONTAFELEN "HERFST"

Butternutsoepje met geroosterde pompoenpitjes
Kreeftenroomsoep
-
Ambachtelijke witte pens met pittige mosterdtoets
Gebakken St. Jacobsvrucht met risotto en bosschampignons
-
Gelakt buikspek met Teriyaki en spitskool
Varkenshaasje met rode wijnsaus
Kabeljauw met gesmoorde prei en vadouvan

Gratin Dauphinois
Kruidenaardappeltjes uit de oven
Pureetje met kruiden en spinazie

Tarte tatin

aantal dagen vooraf te bestellen 2


Allergenen:

Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 35 / pp
BESCHIKBAAR VANAF VRIJ 3 OKTOBER

Ontdek meer

FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp

ZOMER


TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
€ 4 / st
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
€ 28 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp
GROOT BORD VITELLO TONATO
GROOT BORD VITELLO TONATO
€ 24 / st
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l