Toegevoegd aan winkelmandje

HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.

Prijs
€ 11 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES
PP GRATIN DAUPHINOIS

Ontdek meer

HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp

ZOMER


TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
TH MINI PAELLA
TH MINI PAELLA
€ 4 / st
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 10,50 / pp
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
ETON MESS
ETON MESS
€ 4,50 / st
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
Sluiten