Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 9 mei.

FEESTMENU

Voorgerecht:

Gerookte Schotse zalm in combinatie met asperges, hoeve-ei en krokante toast

Hoofdgerecht:

Gegrilde entrecôte van kalf met bearnaise saus

Opgevulde charlotte aardappel

Zomerse slaatjes

komkommer met dille
tomaat met basilicum
Mesclun met witloof

 

Dessert:
Eton Mess

 

aantal dagen vooraf te bestellen 2
Let op. Beperkte beschikbaarheid voor volgende datum(s):
Donderdag 5 juni 2025 t.e.m. maandag 9 juni 2025:
Geen product meer beschikbaar.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 34 / pp
beschikbaar van 09/05/2025 tot 14/09/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp

ZOMER


CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 13 / pp
WVG / MINI LOTTEHAASJES IN BOTERSAUSJE / MET GESMOORDE PREI
WVG / MINI LOTTEHAASJES IN BOTERSAUSJE / MET GESMOORDE PREI
€ 13 / pp
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
€ 24 / st
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
€ 8 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st