Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE

Soepjes:

Zuiderse gazpacho van tomaat en komkommer

Kreeftensoep
 

Voorgerechtjes:
Mini garnaalcocktail
Carpaccio van Ossehaas
 

Hoofdgerechtjes:
Gegrild Zeewolfhaasje met groene asperges

Gebraiseerd mosterdhammetje

Gevuld varkenshaasje in fine champagnesaus

Gebakken krieltjes
Truffel gratin
Griekse rijst
 

Dessert: 
Eton Mess

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Zuiderse Gazpacho: koel serveren

Mini garnaalcocktail en Carpaccio van Ossehaas koel serveren

Kreeftensoepje,  hoofdgerechtjes alsook de aardappeltjes in een hete luchtoven 10 min op 160°C.

Dessert op kamertemperatuur.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 35 / pp
beschikbaar van 09/05/2025 tot 14/09/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp

ZOMER


APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
€ 8 / st
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
GROOT BORD VITELLO TONATO
GROOT BORD VITELLO TONATO
€ 24 / st
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 8,90 / st
KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
TH MINI GARNALENCOCKTAIL
TH MINI GARNALENCOCKTAIL
€ 4,50 / st
HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
€ 12,50 / pp
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp