Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE

Soepjes:

Zuiderse gazpacho van tomaat en komkommer

Kreeftensoep
 

Voorgerechtjes:
Mini garnaalcocktail
Carpaccio van Ossehaas
 

Hoofdgerechtjes:
Gegrild Zeewolfhaasje met groene asperges

Gebraiseerd mosterdhammetje

Gevuld varkenshaasje in fine champagnesaus

Gebakken krieltjes
Truffel gratin
Griekse rijst
 

Dessert: 
Eton Mess

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Zuiderse Gazpacho: koel serveren

Mini garnaalcocktail en Carpaccio van Ossehaas koel serveren

Kreeftensoepje,  hoofdgerechtjes alsook de aardappeltjes in een hete luchtoven 10 min op 160°C.

Dessert op kamertemperatuur.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 35 / pp
beschikbaar van 09/05/2025 tot 14/09/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp

ZOMER


GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 5 / st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
KOUD COMPLEET GRILLEN PASTA EN AARDSLA
€ 4,50 / pp
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
BURRATA SALADE
BURRATA SALADE
€ 24 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l