Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
€ 4 / st
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
€ 4,50 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st

ZOMER


GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
€ 24 / st
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
€ 15,90 / pp
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
€ 4,50 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
ETON MESS
ETON MESS
€ 4,50 / st
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG / KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 10,50 / pp
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
€ 28 / st