Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Enkel op feestdagen en in het weekend te verkrijgen.

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

HERFST MENU

Boschampignonsoep met krokant spek
-

Gebakken hertenfilet met Fine champagnesaus
Herfstgarnituur & Gratin Dauphinois

Tarte tatin

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Voorgerecht - In een voorverwarmde oven 10 - 15 min op 170°C 

Hoofdgerecht -  10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.

 


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 33 / pp
BESCHIKBAAR VANAF VRIJ 3 OKTOBER

Ontdek meer

SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp

ZOMER


HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG / LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
KVG / VITELLO TONATO
KVG / VITELLO TONATO
€ 13 / pp
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
ASPERGECREMESOEP
ASPERGECREMESOEP
€ 4,50 / l
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 8,90 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
€ 4 / st
TH MINI PAELLA
TH MINI PAELLA
€ 4 / st
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l