Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 9 mei.

FEESTMENU

Voorgerecht:

Gerookte Schotse zalm in combinatie met asperges, hoeve-ei en krokante toast

Hoofdgerecht:

Gegrilde entrecôte van kalf met bearnaise saus

Opgevulde charlotte aardappel

Zomerse slaatjes

komkommer met dille
tomaat met basilicum
Mesclun met witloof

 

Dessert:
Eton Mess

 

aantal dagen vooraf te bestellen 2
Let op. Beperkte beschikbaarheid voor volgende datum(s):
Donderdag 5 juni 2025 t.e.m. maandag 9 juni 2025:
Geen product meer beschikbaar.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 34 / pp
beschikbaar van 09/05/2025 tot 14/09/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp

ZOMER


FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 8,90 / st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
€ 8 / st
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
€ 4,50 / st
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 13 / pp
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
KVG / TARTAAR VAN ZALM
KVG / TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
€ 15,90 / pp
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
Sluiten