Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Ongeveer een 300gr per volwassen persoon.

HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS

Deze ontbeende hammetjes worden in onze ateliers op een authentieke manier bereid.
Geserveerd in sneetjes met een fijn sausje.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c


Allergenen:

Lactose
Gluten
Noten
Prijs
€ 10,50 / pp
NIET BESCHIKBAAR VOOR DE FEESTDAGEN

Ontdek meer

HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
HG ROESELAARS GEBRAAD IN ROOMSAUS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
HG LAMSKROONTJE KRUIDENKORST
€ 19,50 / pp
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
€ 15,90 / pp
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp

FEEST


SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
HG KABELJAUWHAASJE MET BLANKE BOTERSAUS EN GARNAALTJES
€ 15,90 / pp
MOELLEUX AU CHOCOLAT
MOELLEUX AU CHOCOLAT
€ 6 / st
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp