Toegevoegd aan winkelmandje

WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN

Zacht gegaarde kabeljauw met romige botersaus, puree van polderaardappelen en verse garnalen.


Bereidingswijze:

+- 10 min op 170°C in een hete luchtoven.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Prijs
€ 14 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 1 / st

Ontdek meer

KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
WVG SINT-JACOBSSCHELP "NIEUW"
€ 9,50 / st
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
WVG TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS MET ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 11 / pp

FEEST


ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
€ 5 / pp
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
VERWEN APERITIEF PLANK
VERWEN APERITIEF PLANK
€ 60 / PLANK
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
HG KALKOENORLOFFGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS /
€ 11,50 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l