Toegevoegd aan winkelmandje

WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN

Zacht gegaarde kabeljauw met romige botersaus, puree van polderaardappelen en verse garnalen.


Bereidingswijze:

+- 10 min op 170°C in een hete luchtoven.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Prijs
€ 14 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 1 / st

Ontdek meer

WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
KVG TARTAAR VAN ZALM
KVG TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
WVG NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 11 / pp

FEEST


SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp
BUTTERNUT SOEP
BUTTERNUT SOEP
€ 4 / l
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
TOMATEN-CREMESOEP MET BALLETJES
€ 5 / l
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 13 / pp
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
BURRATA SALADE
BURRATA SALADE
€ 24 / st
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
WVG KABELJAUWHAASJE IN BLANKE BOTERSAUS MET POLDERPUREE & GARNALEN
€ 14 / pp
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st