Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Voeg eventueel nog wat extra truffel/olijfolie toe.

KVG CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK

Belgisch witblauw rund van eigen kweek, parmezaan, rucola, citroensap, truffelolie, fleur de sel en zwarte peper.


Bereidingswijze:

Haal de carpaccio 5 min op voorhand uit de koelkast. 


Allergenen:

Lactose
Noten

Waarborg:

Porseleinen bord €4 / pp

Prijs
€ 13 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 0,80 / st

Ontdek meer

WVG KLASSIEK VISPANNETJE
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
WVG NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 11 / pp
KVG GARNAALCOCKTAIL
KVG GARNAALCOCKTAIL
€ 13 / pp

FEEST


HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 5 / st
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
WVG NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 11 / pp
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
BUTTERNUT SOEP
BUTTERNUT SOEP
€ 4 / l
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
KROKANTE OVENTOAST
KROKANTE OVENTOAST
€ 2,20 / pp
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
ZOMERZON PASTA MET KIP
ZOMERZON PASTA MET KIP
€ 7,50 / pp