Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

 

SALONTAFELEN "HERFST"

Butternutsoepje met geroosterde pompoenpitjes
Kreeftenroomsoep
-
Ambachtelijke witte pens met pittige mosterdtoets
Gebakken St. Jacobsvrucht met risotto en bosschampignons
-
Gelakt buikspek met Teriyaki en spitskool
Varkenshaasje met rode wijnsaus
Kabeljauw met gesmoorde prei en vadouvan

Gratin Dauphinois
Kruidenaardappeltjes uit de oven
Pureetje met kruiden en spinazie

Tarte tatin

aantal dagen vooraf te bestellen 2


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 35 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
SUGGESTIEMENU 2
SUGGESTIEMENU 2
€ 33 / pp
SUGGESTIEMENU 1
SUGGESTIEMENU 1
€ 48 / pp

FEEST


TH VITELLO TONNATO
TH VITELLO TONNATO
€ 4 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
SHARING GEROOKTE ZALM
SHARING GEROOKTE ZALM
€ 35 / st
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
VEGETARISCHE GROENTENLASAGNE
€ 12,50 / pp
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
KVG VITELLO TONATO
KVG VITELLO TONATO
€ 13 / pp
WVG GARNAALKROKET
WVG GARNAALKROKET
€ 12 / 4 st
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
SHARING BURRATA SALADE
SHARING BURRATA SALADE
€ 24 / st