Toegevoegd aan winkelmandje

HG HERTENHAASJE FINE-CHAMPAGNESAUS

Filet pur van hert in een wildroomsaus met cognac.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 160°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20 à 25 min in de oven op 160°c
4.Een kommetje  water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed.


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 18,50 / pp
ENKEL TELEFONISCH TE BESTELLEN

Ontdek meer

HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 11,50 / pp
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp

FEEST


GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
€ 11 / st
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
BOSCHAMPIGNONSOEP
BOSCHAMPIGNONSOEP
€ 6 / l
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
SHARING VITELLO TONATO
SHARING VITELLO TONATO
€ 27 / st
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
KOUD COMPLEET gebakken krieltjes, pastasalade en sausjes
€ 5 / pp
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
KERST KALKOENGEBRAAD
KERST KALKOENGEBRAAD
€ 40 / st
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
HG JACHTSTOOFPOTJE
HG JACHTSTOOFPOTJE
€ 15,50 / pp
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp