Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 5 / st

Ontdek meer

TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
€ 5,50 / st
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st

FEEST


AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 14 / pp
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
€ 11 / st
VANILLE PARFAIT
VANILLE PARFAIT
€ 4 / st
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET Incl kroketjes
€ 6,50 / pp
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
ASPERGE-CREMESOEP
ASPERGE-CREMESOEP
€ 5,50 / l
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
SHARING CARPACCIO VAN RUND
SHARING CARPACCIO VAN RUND
€ 27 / st
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 11,50 / pp
SHARING PARELCOUSCOUS DELUXE
SHARING PARELCOUSCOUS DELUXE
€ 35 / st
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp