Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Per volwassen persoon rekenen wij zo'n 300gr.

HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI

Gevuld varkenshaasje met pastrami en Philadelphia in fine champagensaus.

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°c
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 180°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed

 

 


Allergenen:

Lactose
Gluten
Noten
Prijs
€ 10,90 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES
PP GRATIN DAUPHINOIS

Ontdek meer

HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
HG / KRUIDENHAMMETJE MET BORDELAISESAUS
€ 10,50 / pp
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp

ZOMER


HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
ASPERGECREMESOEP
ASPERGECREMESOEP
€ 4,50 / l
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / pp
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
€ 24 / st
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
€ 4 / st
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
€ 4 / st
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
€ 4 / st
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
APERO KIPPENBOUTJES TERIYAKI
€ 8 / st
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st