Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 9 mei.

FEESTMENU

Voorgerecht:

Gerookte Schotse zalm in combinatie met asperges, hoeve-ei en krokante toast

Hoofdgerecht:

Gegrilde entrecôte van kalf met bearnaise saus

Opgevulde charlotte aardappel

Zomerse slaatjes

komkommer met dille
tomaat met basilicum
Mesclun met witloof

 

Dessert:
Eton Mess

 

aantal dagen vooraf te bestellen 2
Let op. Beperkte beschikbaarheid voor volgende datum(s):
Donderdag 5 juni 2025 t.e.m. maandag 9 juni 2025:
Geen product meer beschikbaar.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 34 / pp
beschikbaar van 09/05/2025 tot 14/09/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp

ZOMER


FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
WVG / GARNAALKROKET
WVG / GARNAALKROKET
€ 12 / / 4 st
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 3 / st
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st