Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Voeg eventueel nog wat extra truffel/olijfolie toe.

KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK

Belgisch witblauw rund van eigen kweek, parmezaan, rucola, citroensap, truffelolie, fleur de sel en zwarte peper.


Bereidingswijze:

Haal de carpaccio 5 min op voorhand uit de koelkast. 


Allergenen:

Lactose
Noten

Waarborg:

Porseleinen bord €4 / pp

Prijs
€ 11 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 0,80 / st

Ontdek meer

WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 13 / pp
KVG / VITELLO TONATO
KVG / VITELLO TONATO
€ 13 / pp
WVG / GARNAALKROKET
WVG / GARNAALKROKET
€ 12 / / 4 st
KVG / GARNAALCOCKTAIL
KVG / GARNAALCOCKTAIL
€ 12 / pp

ZOMER


TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 3 / st
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
TH RUNDSVLEES TATAKIFESTIJN MET PICKLES EN GEROOSTERDE PIJNBOOMPITTEN
€ 4 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 8,90 / st
ASPERGECREMESOEP
ASPERGECREMESOEP
€ 4,50 / l
TH MINI GARNALENCOCKTAIL
TH MINI GARNALENCOCKTAIL
€ 4,50 / st
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st