Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Voeg eventueel nog wat extra truffel/olijfolie toe.

KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK

Belgisch witblauw rund van eigen kweek, parmezaan, rucola, citroensap, truffelolie, fleur de sel en zwarte peper.


Bereidingswijze:

Haal de carpaccio 5 min op voorhand uit de koelkast. 


Allergenen:

Lactose
Noten

Waarborg:

Porseleinen bord €4 / pp

Prijs
€ 11 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
TAFELBROODJE WIT
€ 0,80 / st

Ontdek meer

WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp

ZOMER


CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
TAPASBORD CLASSIC
TAPASBORD CLASSIC
€ 28 / st
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
PARELCOUSCOUS DELUXE
PARELCOUSCOUS DELUXE
€ 35 / st
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
€ 4 / st
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
AP / CREATIEVE GLAASJES 4ST
€ 10 / st
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
KVG / VITELLO TONATO
KVG / VITELLO TONATO
€ 13 / pp
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
Sluiten