Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
TH GEGRILD ZALMHAASJE MET ZUIDERSE RIJST
€ 4,50 / st
ETON MESS
ETON MESS
€ 4,50 / st
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st

ZOMER


GROENTENSOEP
GROENTENSOEP
€ 4 / l
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
APERO KAAS & GARNAALKROKETJES 16 STKS
€ 13 / st
TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 3 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 10,50 / pp
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
€ 4 / st
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st