Toegevoegd aan winkelmandje

Hoeveel heeft u nodig?

Geschikt voor 4 personen

KNABBEL EN BABBEL BORD

Porseleinen bord gevuld met: Rosette de Lyon, kaasblokjes, Roeselaarse lange, hoofdvlees, Rilette du mans, pastrami, gerookte kaasworst en een oven-verwenbroodje. 


Bereidingswijze:

Ovenverwenbroodje bakken op 160°C gedurende 10 min


Allergenen:

Lactose
Gluten

Waarborg:

Bord €20

Prijs
€ 20 / st

Ontdek meer

AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
AP / ZEEUWSE OESTER VERS 10 STUKS
€ 23 / st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st

ZOMER


CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
HG / GEVULD VARKENSHAASJE MET PHILADELPHIA EN PASTRAMI
€ 10,90 / pp
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
€ 4 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 13 / pp
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
APERO KIPPENBOUTJE 12ST
€ 7 / st
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
GROOT BORD VITELLO TONATO
GROOT BORD VITELLO TONATO
€ 24 / st
GEBAKKEN AARDAPPELEN
GEBAKKEN AARDAPPELEN
€ 8,50 / kg
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
AARDAPPELROSTIES
AARDAPPELROSTIES
€ 0,60 / st