Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 5 / st

Ontdek meer

TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
TH HUISGEMAAKTE WILDPASTEI MET UIENCONFIJT EN ROZIJNENCROUTONS
€ 4,50 / st
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
CREATIEF DESSERTBORD "ZOETE HARMONIE"
€ 11 / st
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st

FEEST


AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
AP/ ZEEUWSE OESTER GEGRATINEERD 10 STUKS
€ 25 / st
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
HG FAZANT A LA BRABANCONNE
€ 15,50 / pp
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
KERSTKALKOEN GEBAKKEN OPGEVULD
€ 85 / st
FRAMBOZENPARFAIT
FRAMBOZENPARFAIT
€ 4 / st
GRATIN DAUPHINOIS
GRATIN DAUPHINOIS
€ 10,50 / kg
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / 4 st
SALONTAFELEN "FEEST"
SALONTAFELEN "FEEST"
€ 44 / pp
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
AP PARTYWORSTJES MET JOPPIESAUS
€ 9 / st
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
WVG KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
Sluiten