Te verkrijgen voor Moederdag op 10 - 11 & 12 mei
en voor Vaderdag op 7 - 8 & 9 juni.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Te verkrijgen voor Moederdag op 10 - 11 & 12 mei
en voor Vaderdag op 7 - 8 & 9 juni.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Zachte en knapperige broodjes
-
Zuiderse gazpacho
-
Vitello tonnato
-
Quiche van gerookte zalm en asperges
-
Gebakken St.-Jacobsvrucht in een gepersilleerd botersausje en knapperig witloof
-
Geitenkaas glorie met spek en appel, gekroond met een honing-mosterddressing.
-
Rundvlees tatakifestijn met pickles en geroosterde pijnboompitten
-
Pittige Spaanse wrap: pastrami & pesto
-
Flesje rosé
-
“Eton Mess”: bosvruchten sensatie met mascarpone en aardbeiencoulis, afgewerkt met meringue en verfrissende gel van munt en limoen.
Zuiderse gazpacho: koud serveren
Vitello tonnato: koud serveren
Quiche van gerookte zalm en asperges: In een voorverwarmde oven 10 min op 170°C
Gebakken St.-Jacobsvrucht in een gepersilleerd botersausje en knapperig witloof: In een voorverwarmde oven 10 min op 170°C
Geitenkaas glorie met spek en appel, gekroond met een honing-mosterddressing: koud serveren
Rundsvlees tatakifestijn met pickles en geroosterde pijnboompitten: koud serveren
Pittige Spaanse wrap: pastrami & pesto: koud serveren
“Eton Mess”: koud serveren