Menu beschikbaar vanaf 19 april.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen.
Menu beschikbaar vanaf 19 april.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen.
Voorgerecht:
Kommetje Fruits de mer (kokkels - verse garnalen - gambas en oesters)
Hoofdgerecht:
Gegrilde entrecôte van kalf met bearnaise saus
Zomers slaatje 3 soorten
Opgevulde gratinaardappel met truffellikeur
Dessert
"Eton Mess"
Voorgerecht - koud serveren
Hoofdgerecht - Verwarm het vlees en de groentjes 10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.
De opgevulde gratin aardappelen 20 tal min in een voorverwarmde oven op 170°C, eventueel een 5-tal min op grillfunctie.
Dessert - koud serveren
€ 5