Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.
BESCHIKBAAR VANAF VRIJ 18 APRIL in het weekend en op feestdagen.
Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.
BESCHIKBAAR VANAF VRIJ 18 APRIL in het weekend en op feestdagen.
U ontvangt alle gerechtjes per persoon in porselein geserveerd.
Zuiderse gazpacho van tomaat en komkommer
Kreeftensoep
Voorgerechtjes:
Mini garnaalcocktail
Carpaccio van Ossehaas
Hoofdgerechtjes:
Gegrild Zeewolfhaasje met groene asperges
Gebraiseerd mosterdhammetje
Gevuld varkenshaasje in fine champagnesaus
Bijgerechtjes:
Gebakken krieltjes
Truffel gratin
Griekse rijst
Dessert:
Eton Mess
Gazpacho: koud serveren
Kreeftensoepje, voor- en hoofdgerechtjes alsook de aardappeltjes in een hete luchtoven 10 min op 160°C.
Dessert op kamertemperatuur.