Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Enkel op feestdagen en in het weekend te verkrijgen.

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE

Aperitiefhapjes:

Glaasje rundstartaar

Glaasje mousse van ganzelever

 

Soepjes:

Kreeftensoepje

Ossenstaartsoepje

 

Voorgerechtjes:

Heekhaasje met vel
Skreifilet met waterkers

 

Hoofdgerechtjes:

Hertenhaasje fine-champagne
Mini vispannetje
Varkenswangetjes Beaujolais

-

Puree van zongedroogde tomaatjes
Gratin dauphinois
Aardappelburgertje

 

Dessert:

Verwen dessertbortje afgewerkt met rood fruit

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Soepjes - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C

Voorgerechtjes - koud serveren 

Voorgerechtjes - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C 

Hoofdgerecht - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C

Aardappelen - 10 min in de voorverwarmde oven op 160°C

Dessert - koud serveren
 


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 35 / pp
beschikbaar van 13/02/2025 tot 13/04/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

PAASMENU
PAASMENU
€ 32 / pp
VOORJAARS MENU
VOORJAARS MENU
€ 30 / pp
SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE
SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE
€ 35 / pp

VOORJAARSVERWENNERIJ


KROKETTEN 20 STUKS
KROKETTEN 20 STUKS
€ 4,40 / st
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 13 / pp
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4 / st
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
AP / GEPELDE GAMABASTAARTEN MET LOOKBOTER 4ST
€ 8,90 / st
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
OSSENSTAARTSOEP
OSSENSTAARTSOEP
€ 4,90 / l
KVG / TARTAAR VAN ZALM
KVG / TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
€ 12,50 / pp
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN CHAMPIGNONSAUS
€ 10,50 / pp
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET BOSPADESTOELEN EN KRUIDENKORST
€ 4 / st
ASPERGECREMESOEP
ASPERGECREMESOEP
€ 4,50 / l
CREME BRULEE
CREME BRULEE
€ 6,50 / st