Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen.
Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.
Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen.
Voorgerecht:
Zeevruchten avontuur
(kokkels - verse garnalen - gamba's en oesters) met rouille
Hoofdgerecht:
Gegrilde kalfs entrecote met bearnaisesaus
Bundeltje van Lente: Asperges, boontjes, worteltjes en rode peper met pittig buikspek
Gevulde Charlotte aardappel met truffelgratin
Dessert:
Eton mess*
Voorgerecht - koud serveren
Hoofdgerecht - Verwarm het vlees en de groentjes 10 - 15 min. in een voorverwarmde oven op 170°C.
De aardappelen 20 tal min in een voorverwarmde oven op 170°C, eventueel een 5-tal min op grillfunctie.
Dessert - koud serveren
€ 5