Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Ten laatste te bestellen donderdag 12u voor het weekend.
Er worden geen wijzigingen toegestaan in dit menu.

 

SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE

Soepjes:

Kreeftensoepje met bladerdeeg
Aspergesoep met bladerdeeg

Voorgerechtjes:

Geroosterd zalmhaasje met choronsaus en Zeebrugse garnalen

Skreihaasje met gesauteerde prei, selder en wortel in witte wijnsaus


Hoofdgerechtjes:

Gebraiseerde kalfswangetjes in Rodenbach glorie

Kalkoenhaasje in romige Stroganoff

Opgevuld varkenshaasje met pastrami en philadelphia
Gevulde Charlotte aardappel met truffelgratin

Gebakken mini aardappeltjes

Puree met zongedroogde tomaatjes
 

Dessert:

Eton Mess
 

 

 

 

 

 

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Kreeftensoepje, voor- en hoofdgerechtjes alsook de aardappeltjes in een hete luchtoven 10 min op 160°C.

Dessert op kamertemperatuur.

 


Allergenen:

Lactose
Gluten
Schaaldieren
Noten
Prijs
€ 35 / pp
beschikbaar van 18/04/2025 tot 04/05/2025
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

PAASMENU
PAASMENU
€ 32 / pp
VOORJAARS MENU
VOORJAARS MENU
€ 30 / pp
PAASBRUNCH
PAASBRUNCH
€ 29 / pp
SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
SALONTAFELEN "VOORJAARS" EDITIE
€ 35 / pp

PASEN - LENTE


PAASMENU
PAASMENU
€ 32 / pp
SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE
SALONTAFELEN "PAAS" EDITIE
€ 35 / pp