Toegevoegd aan winkelmandje

CREME BRULEE

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

Makkelijk karameliseren met de bijgeleverde aanmaakkit.

Zorg dat de crème brûlée kamertemperatuur heeft. Strooi eerst de suiker en giet vervolgens de alcohol over het dessert.
Vuur aansteken met lucifer. De vlam dooft na ca. 1 minuut. Het product is volledig gekarameliseerd en gearomatiseerd en het oppervlak is lekker knapperig. 


Allergenen:

Ei
Lactose

Waarborg:

€4 per persoon

Prijs
€ 6,50 / st

Ontdek meer

TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 3 / st
ARTISANALE TIRAMISU
ARTISANALE TIRAMISU
€ 4 / st
TH MINI PAELLA
TH MINI PAELLA
€ 4 / st
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
€ 4 / st

HERFST


GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 13 / pp
KNABBEL EN BABBEL BORD
KNABBEL EN BABBEL BORD
€ 20 / st
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
HG / KALKOENHAASJE BRUINE FOND GLUTEN EN LACTOSEVRIJ
€ 10,90 / pp
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
GROOT BORD GEROOKTE ZALM
€ 28 / st
KVG / TARTAAR VAN ZALM
KVG / TARTAAR VAN ZALM
€ 14 / pp
TARTE TATIN
TARTE TATIN
€ 5 / st
PARELCOUSCOUS DELUXE
PARELCOUSCOUS DELUXE
€ 35 / st
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp