Toegevoegd aan winkelmandje

WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE

Verse zalmfilet in een heerlijke bearnaisesaus met Zeebrugse garnaaltjes.


Bereidingswijze:

+- 10 min in een hete luchtoven op 170°C


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 13 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
WVG / SINT-JACOBSSCHELP
€ 9,50 / st
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
KVG / VITELLO TONATO
KVG / VITELLO TONATO
€ 13 / pp

HERFST


HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
HG / VEGETARISCHE ROLLADE MET AUBERGINES MET PESTO EN TOMAAT
€ 12,50 / pp
FINE CHAMPAGNESAUS
FINE CHAMPAGNESAUS
€ 9,50 / l
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
WVG / GARNAALKROKET
WVG / GARNAALKROKET
€ 12 / / 4 st
TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
€ 4 / st
PARELCOUSCOUS DELUXE
PARELCOUSCOUS DELUXE
€ 35 / st
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
TH GELAKT BUIKSPEK MET TERIYAKI EN SPITSKOOL
€ 4,50 / st
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
TH BUTTERNUTSOEPJE MET GEROOSTERDE POMPOENPITJES
€ 2,50 / st
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
AP / REUZENGARNAAL MET PANKO EN CHILI DIP
€ 8,90 / st
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp
FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
PUREE
PUREE
€ 7,60 / kg
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
TH GEGRILDE SINT-JACOBSVRUCHT MET RISOTTO EN BOSCHAMPIGNONS
€ 4,50 / st
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st