Toegevoegd aan winkelmandje

Tip van de chef:

Dient altijd voor de DONDERDAGMIDDAG 12u besteld te worden.

Beschikbaar op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen vanaf 9 mei.

FEESTMENU

Voorgerecht:

Gerookte Schotse zalm in combinatie met asperges, hoeve-ei en krokante toast

Hoofdgerecht:

Gegrilde entrecôte van kalf met bearnaise saus

Opgevulde charlotte aardappel

Zomerse slaatjes

komkommer met dille
tomaat met basilicum
Mesclun met witloof

 

Dessert:
Eton Mess

 

aantal dagen vooraf te bestellen 2
Let op. Beperkte beschikbaarheid voor volgende datum(s):
Donderdag 5 juni 2025 t.e.m. maandag 9 juni 2025:
Geen product meer beschikbaar.


Allergenen:

Ei
Lactose
Gluten
Schaaldieren
Prijs
€ 34 / pp
Min aantal: 2 pp

Ontdek meer

HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
SALONTAFELEN "HERFST"
SALONTAFELEN "HERFST"
€ 35 / pp
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp

HERFST


TH VITELLO TONATO
TH VITELLO TONATO
€ 4 / st
WVG / GARNAALKROKET
WVG / GARNAALKROKET
€ 12 / / 4 st
BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
KVG / VITELLO TONATO
KVG / VITELLO TONATO
€ 13 / pp
CREATIEF DESSERTBORD
CREATIEF DESSERTBORD
€ 11 / st
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
TH BUFFELMOZZARELLA, KERSTOMAAT EN BASILICUM
€ 4 / st
TAPASSCHOTEL DELUXE
TAPASSCHOTEL DELUXE
€ 11,80 / pp
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
CHOCOLADEMOUSSE VH HUIS
€ 4 / st
GROOT BORD VITELLO TONATO
GROOT BORD VITELLO TONATO
€ 24 / st
KREEFTENSOEP
KREEFTENSOEP
€ 8,50 / l
HERFST MENU
HERFST MENU
€ 33 / pp
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
WVG / KAASKROKET KLASSIEK RECEPT
€ 10 / / 4 st
BURRATA SALADE
BURRATA SALADE
€ 24 / st