Toegevoegd aan winkelmandje

HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 180°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 10,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES
PP GRATIN DAUPHINOIS

Ontdek meer

HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
HG / VISSTOOFPOTJE MARMITE DU PECHEUR
€ 15,90 / pp
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
HG / KALKOENHAASJE IN STROGANOFF
€ 11 / pp
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp

ZOMER


BORRELBROOD
BORRELBROOD
€ 5,90 / st
TH ZUIDERSE GAZPACHO
TH ZUIDERSE GAZPACHO
€ 3 / st
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
WVG / NORMANDISCHE TONGROLLETJES IN KREEFTENSAUS
€ 10 / pp
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
SALONTAFELEN "FEEST" EDITIE
€ 35 / pp
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
€ 4 / st
GROENTEN KOUD ENKEL
GROENTEN KOUD ENKEL
€ 3 / pp
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
WVG / KLASSIEK VISPANNETJE
€ 10 / pp
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
TH GEGRILD LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN
€ 4,50 / st
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
€ 24 / st
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
KVG / CARPACCIO BELGISCH WITBLAUW RUND VAN EIGEN KWEEK
€ 11 / pp
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
CHAMPIGNONSAUS
CHAMPIGNONSAUS
€ 9,50 / l
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
TH GEROOSTERDE GAMBA'S CHIMICHURRI
€ 4,50 / st
BURRATA SALADE
BURRATA SALADE
€ 24 / st
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
WVG / GEBAKKEN ZALMHAASJE IN BEARNAISE
€ 13 / pp
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp