Toegevoegd aan winkelmandje

HG / KALKOENFILETGEBRAAD IN ROZE PEPERSAUS

aantal dagen vooraf te bestellen 2

Bereidingswijze:

1.Oven voorverwarmen op 180°C
2.Het vlees afdekken met aluminiumfolie
3.Het vlees +/- 20à30 min in de oven op 180°c
4. Een kommetje water bijzetten tegen uitdroging is altijd goed


Allergenen:

Lactose
Gluten
Prijs
€ 10,50 / pp
Min aantal: 2 pp

Extra Opties
GROENTENSCHOTEL WARM COMPLEET
€ 6,50 / st

Aardappelkeuze
PP KROKETJES
PP FRIETJES
PP GRATIN DAUPHINOIS

Ontdek meer

HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
HG / VARKENSWANGETJES IN TRAPPISTENSAUS
€ 10,90 / pp
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
HG/ GEBAKKEN ZALMHAASJE MET BEARNAISE EN ZEEBRUGSE GARNALEN
€ 15,90 / pp
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
HG / KALKOENORLOFF IN ROZE PEPERSAUS
€ 10,50 / pp

ZOMER


TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
TH MELOENBALLETJES MET SERRANOHAM
€ 4 / st
GROENTEN WARM ENKEL
GROENTEN WARM ENKEL
€ 4,50 / pp
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
HG / ROESELAARS GEBRAAD MET VERSE CHAMPIGNONS
€ 10,90 / pp
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
TH CARPACCIO VAN BELGISCH WITBLAUW
€ 4,50 / st
FEESTMENU
FEESTMENU
€ 34 / pp
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
BEARNAISE / HUISGEMAAKT
€ 9,50 / l
TOMATENSOEP
TOMATENSOEP
€ 4 / l
PAPRIKASOEP
PAPRIKASOEP
€ 4 / l
ROZE PEPERSAUS
ROZE PEPERSAUS
€ 9,50 / l
GROOT BORD VITELLO TONATO
GROOT BORD VITELLO TONATO
€ 24 / st
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
HG / ARDENS ORLOFFGEBRAAD IN JACHTSAUS
€ 11,50 / pp
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
TH GEROOKTE SCHOTSE ZALM IN COMBINATIE MET ASPERGES EN HOEVE-EI
€ 4 / st
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
HG / MINI LOTTEHAASJE IN BOTERSAUSJE MET GESMOORDE PREI
€ 15,90 / pp
VERSE FRIETJES
VERSE FRIETJES
€ 3,80 / kg
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
GROOT BORD CARPACCIO VAN RUND
€ 24 / st
PREIROOMSOEP
PREIROOMSOEP
€ 4 / l
Sluiten